Fragt & levering

Paperdeluxe.dk tilbyder 4 forskellige leveringsformer:


  • GLS Pakke Shop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 500 Pakke Shops rundt i Danmark. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er klar til afhentning i den Pakke Shop, du har valgt, modtager du en en SMS. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Vi afsender varerne indenfor 0-2 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og varerne er som udgangspunkt i Pakke Shop allerede dagen efter. Det koster 39 kr.

  • Erhvervspakke: Få leveret din pakke direkte til din arbejdsplads og spar turen til Pakke Shop. Vi afsender varerne indenfor 0-2 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og GLS leverer som udgangspunkt dagen efter. Det koster 49 kr. Bemærk GLS ikke betragter firmaer på privatadresser som erhverv.

  • GLS Pakke med husstandsomdeling: Vi afsender varerne indenfor 0-2 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og pakken leveres hjemme hos dig dagen efter (på hverdage). Hvis du ikke er hjemme, modtager du en anmeldelsesblanket om afhentning i Pakke Shop. Det koster 60 kr.

  • Endeligt kan du vælge at afhente selv hos os og spare fragten - Bemærk vi flytter fra Århus til Greve i slutningen af maj, og den nye afhentningsadresse vil stå her, så snart flytningen er overstået.


    Vi sender IKKE noget med brev - heller ikke en pakke bordkort eller lignende. Alt hos os bliver hentet som pakker med sporbare labels, dette uanset ordrens størrelse.


Lidt om vores logistik:
Vi sender de fleste bestillinger samme dag du har bestilt eller dagen efter. Ordrer fra fredag og weekenden kan af gode grunde først sendes mandag, og derfor sker der ofte lidt forskydning efter en weekend, specielt hvis der er kommet rigtig mange ordrer ind over weekenden. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, så kan vi fortælle hvor langt din pakke er, men vi gør alt for at den sendes senest 2 dage efter du har bestilt. Bemærk vi skriver 'den sendes senest 2 dage' - det betyder ikke du har den efter 2 dage. Den bruger lige en dag på at komme frem ;-)

I højsæsonen, dvs fra februar til maj, kan der komme rigtig mange ordrer og det er svært at forudse, hvad der sælger mest. Derfor kan der være enkelte varer vi i denne periode ganske enkelt ikke kan nå at få på hylderne så hurtigt som de ryger. De kommer dog hurtigt hjem igen, men vi beder om forståelse.

Vi har ofte kunder der ringer onsdag eller torsdag og spørger, om de kan nå at få noget til en fest i weekenden, og det klarer vi også. Vi benytter os ikke af fjernlager, så har vi varen på lager (som vi har 95% af gangene), er det nemt for os at sende den, så du har den dagen efter. Det er dog altid en god ide at ringe og spørge, hvis din bestilling haster. Bare så vi er obs på den :)Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere