Fragt & levering

Paperdeluxe.dk tilbyder 4 forskellige leveringsformer:


  • GLS Pakke Shop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 500 Pakke Shops rundt i Danmark. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er klar til afhentning i den Pakke Shop, du har valgt, modtager du en en SMS. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Vi afsender varerne indenfor 0-3 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og varerne er som udgangspunkt i Pakke Shop allerede dagen efter. Det koster 39 kr.

  • Erhvervspakke: Få leveret din pakke direkte til din arbejdsplads og spar turen til Pakke Shop. Vi afsender varerne indenfor 0-3 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og GLS leverer som udgangspunkt dagen efter. Det koster 49 kr. Bemærk GLS ikke betragter firmaer på privatadresser som erhverv.

  • GLS Pakke med husstandsomdeling: Vi afsender varerne indenfor 0-3 hverdage (medmindre de er i restordre,og så hører du fra os), og pakken leveres hjemme hos dig dagen efter (på hverdage). Hvis du ikke er hjemme, modtager du en anmeldelsesblanket om afhentning i Pakke Shop. Det koster 60 kr.

  • Endeligt kan du vælge at afhente selv hos os og spare fragten - Bemærk du skal modtage en mail fra mig, før din ordre er klar til afhentning, der vil typisk gå en dag fra du bestiller til ordren er klar. Afhentning vil I sommerperioden være man, ons og fre mellem kl. 9-12 på Geminivej 4 på lageret.


    Vi sender IKKE noget med brev - heller ikke en pakke bordkort eller lignende. Alt hos os bliver hentet som pakker med sporbare labels, dette uanset ordrens størrelse.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere