Kontakt os

BEMÆRK BEMÆRK BEMÆRK

VI HAR LUKKET TIRSDAG D. 17.10, BÅDE FOR AFSENDELSE AF ORDRER OG PÅ TELEFONEN. MEN VI ER HER IGEN ONSDAG OG SKYNDER OS AT FÅ DIN ORDRE AFSTED :)


Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 21976507. Vi er på telefonen fra kl. 10 - 14 på hverdage, fredag dog til kl. 11.30.


Vi kan ikke altid besvare den, hvis vi er på lageret og i fuld gang med at pakke ordrer, og beder dig derfor prøve igen senere. Det er ikke muligt at lægge en besked eller sende en SMS. Endnu bedre er det dog hvis du sender en e-mail, dem svarer vi ofte hurtigere :) Vores mail er kundeservice@paperdeluxe.dk

En lille bøn:
Vi pakker dagligt mange varer og sætter en ære i at sende det rigtige til kunderne og indenfor kort tid. Det sker dog, at vi får puttet noget forkert i en pakke eller at der kan være en fejl på en vare, men det afhjælper vi naturligvis! :) Hvis du skriver til os ang. fejl i levering eller generelt har en reklamation er det dog en rigtig god ide at bevare en god tone - for mange udråbstegn eller sure smileys hjælper ikke på vores forståelse, - vi hjælper dig alligevel :) Det samme gør sig gældende hvis du ringer til os. Husk vi handler med festartikler og fester skal være en positiv ting.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere